tag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post6212248960868463846..comments2024-01-24T01:09:58.124-08:00Comments on Grčka kuhinja putuje po Balkanu: SutlijašVassohttp://www.blogger.com/profile/10031561571801845088noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-59161165183541943542014-05-10T00:43:36.953-07:002014-05-10T00:43:36.953-07:00Olja , gustin je potreban da se zgusne krema. prij...Olja , gustin je potreban da se zgusne krema. prije par dana kada sam opet pravila sutlijaš izmjerila sam tačno 3 velike kašike gustina. ako ga ne budes stavila krema će biti rijeđa. za šećer si u pravu. količina je velika ali mislim da mu stoji da je slatko.med nikada nisam stavljala. steviju ja nikada nisam koristila tako da ne znam kakav je njen ukus . o pilavari piti nikada nisam ni čula. potražit ću informacije na internetu da vidim šta je ! ako budes pravila sutlijas čekam tvoje komentare ! veliki pozdrav :))))Vassohttps://www.blogger.com/profile/10031561571801845088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-28674634606601218962014-05-09T18:52:33.935-07:002014-05-09T18:52:33.935-07:00A zasto je potrebno stavljati gustin? Takodje, ume...A zasto je potrebno stavljati gustin? Takodje, umesto toliko secera, ja mislim da bi bilo sasvim doboljno staviti 4 kasike meda. Mada, danas se svi "loze" na steviju, kao to je zdrava zamena za secer. Ne znam, mislim da cu da probam, alibez gustina i toliko secera. A da li si nekada pravila pitu pilavaru?Oljahttps://www.blogger.com/profile/09388187238136789908noreply@blogger.com