tag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post8126519748398878272..comments2024-01-24T01:09:58.124-08:00Comments on Grčka kuhinja putuje po Balkanu: Torta sa mousse od jogurta , kupine i orahaVassohttp://www.blogger.com/profile/10031561571801845088noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-35086481763409979252016-01-02T13:01:49.017-08:002016-01-02T13:01:49.017-08:00α ωραια θενκς! Πω πω πως και δε το σκεφτηκα, στα J...α ωραια θενκς! Πω πω πως και δε το σκεφτηκα, στα Jumbooo... θα κοιταξω οταν παω. μονο να μην ειναι τοξικα. α δε με νοιαζει να ομορφαινουν τις φωοτ για να ομορφαινουν τη στιγμη που πινω το σμουθι μου τα θελω χαχαχα αν κ αυτη η φωτο ειναι καταπληκτικη! <br />KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-28460710943851613812016-01-02T12:54:22.948-08:002016-01-02T12:54:22.948-08:00τα καλαμάκια της φωτο. τα αγόρασα φέτος το καλοκαί...τα καλαμάκια της φωτο. τα αγόρασα φέτος το καλοκαίρι στα τζάμπο και είναι πάμφτηνα:)) στα ράφια με είδη εξπλισμού για παιδικά πάρτυ , θα βρεις και άλλα πολύ ενδιαφέροντα φτηνά πραγματάκια που ομορφαίνουν τις φωτο :)))Vassohttps://www.blogger.com/profile/10031561571801845088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-47390795123124362332016-01-01T13:26:49.438-08:002016-01-01T13:26:49.438-08:00Τα καλαμακια της φωτογραφιας ακοοομα τα θυμαμαι,απ...Τα καλαμακια της φωτογραφιας ακοοομα τα θυμαμαι,απορουσα που βρηκες τετοια ωραια καλαμακια, πριν λιγες μερες που βρεθηκα στο Θανοπουλο (σουπερμαρκετ) βρηκα παρομοια και πολυ χαρηκα. Δε τα πηρα αλλα τα εχω στα υπ οψιν...:-) KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-8619691415049402382015-10-15T22:15:26.792-07:002015-10-15T22:15:26.792-07:00haha, vaziii :))haha, vaziii :))KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-27179643844176565702015-10-15T15:39:37.737-07:002015-10-15T15:39:37.737-07:00Η σόδα δεν είναι κακή στις γλυκές ζύμες. Μια μύτη ...Η σόδα δεν είναι κακή στις γλυκές ζύμες. Μια μύτη σόδα τις κάνει πιο ΄΄εύθραυστές΄΄ ΄και τις φουσκώνει. εγώ τη χρησιμοποιώ που και που με μέτρο. Vassohttps://www.blogger.com/profile/10031561571801845088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-80179576570439523442015-10-15T15:37:00.787-07:002015-10-15T15:37:00.787-07:00Θα το αφήσω mousse od jogurta. mousse od pavlake δ...Θα το αφήσω mousse od jogurta. mousse od pavlake δεν μου κάθεται καλά:))όποιος κατάλαβε , κατάλαβε :)))Vassohttps://www.blogger.com/profile/10031561571801845088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-1751105473900543812015-10-15T13:17:23.422-07:002015-10-15T13:17:23.422-07:00Κι εγω δεν ηθελα να χρησιμοποιω ζελατινα γιατι μου...Κι εγω δεν ηθελα να χρησιμοποιω ζελατινα γιατι μου φαινεται σα κατι ψευτικο αλλα την εμαθα με τις πανακοτες. Επισης σοδα φοβομαι να χρησιμοποιω αλλα την χρησιμοποιησα στα μελομακαρονα αν θυμαμαι καλα. :-) KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-82091932401108129442015-10-15T13:13:06.630-07:002015-10-15T13:13:06.630-07:00Eντ;ξςι μια χαρα εται κι αλλιως μους λεει! :-)
Ε...Eντ;ξςι μια χαρα εται κι αλλιως μους λεει! :-) <br />Ε δε ξερω οπως θες, η γραψε κισελα παβλακα η γιαουρτι ελληνικο στη λιστα γιατι απ οτι ξερω αυτοι το γιαουρτι το πινουν κ ειναι ρευστο σα το ξινογαλο οποτε θα ρεει αμα βαλουν γιαουρτι δικο τους. Η γραψςε παβλακα απανω. :-) :-) εσυ εισαι η μαγειρισσουλα τηε ρετσεπτ εσυ αποφασιζεις, παντως το καταλαβα. Δεν ηρθα να κανω παρατηρηση αλλα ρωτησα για να διευκρινιστει,. Ειναι του γουστου μου.KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-61868034314136714012015-10-15T13:06:38.009-07:002015-10-15T13:06:38.009-07:00Το γιαούρτι είναι η kisela pavlaka τα υλικά. Λες ν...Το γιαούρτι είναι η kisela pavlaka τα υλικά. Λες να το βάλω στον τίτλο σαν κίσελα πάβλακα; Γενικά δεν το χω με όλες αυτές τις ονομασίες των γιαουρτοειδών... όλα γιαούρτια τα λέω : ))<br />Μια χαρά κόβεται, κανένα πρόβλημα δεν έχει. και η βρώμη του κάθεται πολύ καλά. Εγώ ζελατ'ινα δεν πολυχρησιμοποιώ. Όχι ότι είναι βλαβερη ,απλά στα συγκερικέμα γιαουρτογλυκα δεν βλέπω τον λόγο. Τώρα όσον αφορά τη γλυκύτητα , μια χαρά βγήκε. Ούτε γλυκό , ούτε ξυνό, αλλά γενικά αυτό διορθώνεται με λίγο ζαχαρίτσα αάλογα με τα γούστα...Vassohttps://www.blogger.com/profile/10031561571801845088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-5946694058666176772015-10-15T05:09:29.617-07:002015-10-15T05:09:29.617-07:00Και η ασπρη αυτη σοκολατιτσα πολυ θα του πηγαινει!...Και η ασπρη αυτη σοκολατιτσα πολυ θα του πηγαινει! Σρετσαν μου ροτζενταν, τυχεροι ειναι εκεινοι που παντρευτηκαν Ελληνιδα και απολαμβανουν φαγακια της προκοπης.ιχιχιχιKuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8476855819974600964.post-57449034853871950212015-10-15T05:05:12.057-07:002015-10-15T05:05:12.057-07:00O τιτλος εει γιαουρτι και γιαουρτι στα υλικα δε λε...O τιτλος εει γιαουρτι και γιαουρτι στα υλικα δε λεει, εννοεις να βαλουμε ξινοκρεμα αντι γιαουρτι και το αντιθετο? Παντως μ αρεαουν αυτα τα αγλυκα γιαουρτοξινογλυκα και τα βατομουρα οποτε θα μου αρεσει τωρα δε ξερω γιατι γινεται ετσι οταν κοβεται κ δεν ειναι ισιο, μπας και θελει ζελατινα? ΗKuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.com